Andere fotosessies en reportages

Uiteraard kan je ook voor andere gelegenheden bij mij terecht: een persoonlijke fotosessie van jou of uw gezin, een verslag van een verjaardagsfeest, van een speciale gelegenheid, bedrijfsreportages, .....

 

Ontwerp en grafische vormgeving

Je wenst een origineel visitekaartje of je hebt een flyer nodig? Heb je net je eerste CD opgenomen maar weet je niet hoe je die samenstelt? Ik help je graag met het realiseren van jouw idee.

Onder het menu Lay-out kan je enkele voorbeelden van geboortekaartjes, lentefeest- en communiekaartjes en uitnodigingen bekijken.

 

Samenstellen van trouwalbums

Al geruime tijd ontwerp ik voor collega-fotografen hun digitale trouwalbums. Deze worden met de grootste zorg samengesteld.

Hoe ga ik te werk? Uw digitale foto's worden door jou geüpload op een Cloud of Drive van je keuze. Van zodra alle bestanden klaar staan, bericht je mij dat het werk klaar staat en bezorg je mij via e-mail een link waar ik het materiaal kan downloaden. Ik stel het album samen en plaats die in de cloud. Je krijgt van mij een e-mail met een link waar je het album kan downloaden. Het album is daar twee weken beschikbaar daarna wordt het verwijderd.

Reken hiervoor maximum drie weken.

Neem gerust contact met mij om enkele pagina's van collega-fotografen waarvoor ik digitale albums samengesteld heb, te bekijken.

 

Hootkoetuur Webdesign